Köpvillkor

Leveranstid
Leveranstiden är normalt ca 1-4 arbetsdagar beroende på om produkten finns på lager eller måste beställas från leverantör. Om leverans ej kan ske inom 14 dagar meddelar vi dig detta och köpet kan då hävas om man så önskar (gäller ej specialbeställningar).

Frakt
Leveranser sker med DHL eller Schenker till servicepoint och upp till 999:- tar vi ut en avgift på 149:- och över 1000:- tar vi ut en avgift på 99:-. Om ett paket beställs hem till dörren och ingen tar emot leveransen förbehåller vi oss rätten att debitera eventuella avgifter som vi får pga detta och outlösta paket hos ombud debiteras 395:- inkl moms för att täcka våra kostnader. För leverans till öar inom Sverige som inte nås med paketbil eller leveranser till utlandet kan det förekomma andra avgifter. Tänk på att du som kund kan behöva legitimera dig för att kunna hämta ut eller ta emot leverans.

Transportskador
Om en vara drabbats av transportskada eller kommer bort under leverans ska detta meddelas oss snarast. Dokumentera eventuella skador på paket innan de öppnas och spara också all förpackning om ni upptäcker att en vara är skadad för att lättare kunna avgöra vem som ska stå för eventuell ersättning.

Betalning

Betalning sker säkert med Klarna Checkout.

Garanti
Alla varor säljs med minst 12 månaders garanti (se närmare på varje produkt) och gäller från fakuradatum. Vid en eventuell reklamation maila oss på info@ledvaruhuset.se med beskrivning av felet tillsammans med ordenr. Om det är möjligt kommer vi att laga produkten annars skickar vi en ny till er. Garantin gäller de garantier som är lämnade av våran leverantör till oss. Garantin gäller ej felaktig inkoppling, handhavandefel, slitage eller ingrepp i produkten. Konsument- och distansköplagen tillämpas och vi följer eventuella beslut från ARN.

Personuppgifter
I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar dina uppgifter i vår verksamhet och tillhandahåller den service du förväntar dig av oss. Vi varken säljer eller på annat sätt överlåter personuppgifter till 3:e part.
Är du under 18 år krävs målsmans tillstånd för att beställa från oss.

Förbehåll
Vi friskriver oss från eventuella skrivfel på hemsidan.

Företagsinfo
Svenska Ledvaruhuset har F-skatt och är momsregistrerat.
Org nr: 710719-4073

Besöksadress:
Norra Härene Rosenborg 1
531 92 Lidköping

Kontakt:
Info@ledvaruhuset.se